BoxLite ST03

Întotdeauna cu un pas înainte

Pentru un viitor VERDE cu energie curată

BoxLite ST03 poate fi instalat în orice zonă geografică. La malul mării, la marginea pădurii, pe suprafețe înclinate și poate fi folosit ca locuință permanentă sau temporară.

Destinat familiilor tinere, sau persoanelor care vor să se retragă în locuri magnifice, aducând “casa în natură”, având tot confortul asigurat.

Plan

Punem accent pe flexibilitate și din acest motiv, organizarea spațiului interior poate fi modificată la cerere în funcție de necesități și funcționalitate.

Exterior

La VVR Modular vă asigurăm consultanță în vederea poziționării corecte a  modulului pe teren, astfel încât să maximizăm efectele razelor solare pe întreaga durată a anului.

| Eficiență energetică

Fie că sunt case de vacanță sau locuințe permanente, ne-am asigurat că eficiența energetică este la cel mai înalt nivel, oferind mai mult decât confortul necesar. Am eliminat punțile termice, ventilăm corect încăperile și folosim doar materiale de calitate, certificate, casele VVR fiind case cu consum redus de energie.
Recuperatorul de căldură – Sistemul elimină din încăpere aerul care este contaminat cu microparticule de praf, fum și asigură admisia de aer proaspăt și curat din exterior. Totodată fluxul de aer admis și evacuat trece prin canale diferite și nu se amesteca. Consumul mediu estimat este de 10W/h.

| Costuri minime de întreținere

Printre avantajele unei case pasive se numără costurile extrem de reduse cu încălzirea, un mediu de viață sănătos, cu umiditate controlată, cu o temperatură interioară constantă, dar și o durată de viață mai îndelungată.
Datorită sistemului @VVRST ne-am asigurat că sunt îndeplinite toate criteriile unei case pasive.

| Manualul Utilizatorului

Casele VVR au un consum cu până la 70% mai mic comparativ cu casele vechi și cu până la 50% mai mic decât casele noi construite tradițional. Soluțiile arhitecturale, sistemele constructive și materialele sunt combinate pentru a obține maximum de confort cu consum minim de energie.

Interior

| ...de poveste

Cu adevărat o casă fără compromisuri și confortabilă pentru 2 persoane, zonă zi/dormitor, baie spațioasă, bucătărie open space cu insulă, complet utilată.
Imaginează-ți priveliștea perfectă. Un pat confortabil, o atmosferă caldă, spații vitrate mari cu priveliști magnifice.

| @VVRST - VVR Sandwich Tehnology

@VVRST vara
@VVRST iarna
@VVRST sunet
@VVRST – proiectat și construit
conform standardelor germane.

Module Opționale

Modul T06

Modul terasă exterioară special creată pentru dimineți fericite. Design simplu dar elegant. Se poate atașa doar pe latura scurtă a modulului. Dimensiuni | 3,2m x 2,0m

Modul TP06

Modul terasă acces principal. Este creată din dorința de a va asigura protecție suplimentară în zilele însorite cât și ploioase.  Suprafața construită este de 6mp

Modul ST03

Modul Spațiu tehnic cu suprafața utilă de 3mp,  suficient pentru a putea adăposti centrala termică, hidroforul, cât și scule și unelte pentru grădinărit.

Modul ST06

Modul spațiu tehnic având suprafața utilă de 6mp.  Conceput special și adaptat pentru casele modulare cu suprafața construită mai mare de 40mp.

Vezi planuri similare