C Line

Clasic și simplu

Casele mobile VVR pot fi folosite ca locuințe PERMANENTE, SEZONIERE sau în scop AGROTURISTIC.
Gama C Line stabilește noi standarde în clasa caselor mobile. Atât la interior cât și la exterior, îmbină perfect utilul cu plăcutul.  Exteriorul ce iese în evidentă prin simplitate și interiorul cu spații minimale dar totodată încăpătoare cu suprafețe vitrate generoase ce te aduc mai aproape de natură.
Contactează echipa VVR și împreună găsim
cea mai bună soluție pentru tine

Exterior

| Design modern

Modulul BoxLite stă la baza caselor modulare din gama Classic Line. Creat pentru a putea fi asamblat în diferite variante de organizare a spațiilor interioare, în funcție de nevoile personale.
O construcție robustă, simplă, cu un design contemporan. Eficientă energetic, materialele de ultimă generație, rezistente la intemperii, ce poate fi mutată oricând, fără a necesita demontarea.
BoxLite – Minimalist și simplu, oferind în același timp tot confortul necesar. Economic, ergonomic, eficient sunt caracteristicile de bază ale modulului BoxLite.
Cu o suprafață utilă între 15.5 mp și 32mp, care aduce tot confortul necesar într-un spațiu minimalist. Ca toate casele VVR și acesta poate fi amplasat în orice zonă geografică și datorită eficienței energetice ridicată poate fi folosit și ca locuința permanentă nu doar sezonieră.
La VVR Modular vă asigurăm consultanță în vederea poziționării corecte a  modulului pe teren, astfel încât să maximizăm efectele razelor solare pe întreaga durată a anului.

| Exterior așa cum vrei

Puteți alege dintr-o gamă variată de materiale și accesorii pentru exterior sau și mai simplu puteți alege un nivel de echipare adaptat nevoilor voastre.
De la Pin termotrat la lambriu din lemn natural, îmbinat cu măiestrie, fără urme vizibile de montaj și tratat astfel încât să te bucuri de naturalețe timp îndelungat, în culori de tine alese, până la texturi și materiale moderne.

| Finisaje

incolor

Natural

stejar inchis

Alun

castan

Castan

alb

Alb

trandafir

Mahon

wenge

Wenge

stejar deschis

Stejar deschis

alun

Stejar închis

pin arctic

Pin arctic

castan

Trandafir

stejar

Stejar

stejar auriu

Stejar Auriu

nuc

Nuc

frasin cenusiu

Frasin cenușiu

antracit

Gri antracit

Interior

int 3

| Interior de poveste

Cu adevărat o casă fără compromisuri și confortabilă pentru 2-4 persoane, zonă zi/dormitor, baie spațioasă, bucătărie open space cu insulă complet utilată.
Imaginează-ți priveliștea perfectă. Un pat confortabil, o atmosferă caldă, spații vitrate mari cu priveliști magnifice.

| Creat pentru confort

Pentru că ne pasă, tâmplăria TRIPAN este STANDARD pentru toate modulele VVR.
Designul natural, culori moderne și liniștitoare. Combinația de culori dintre mobilier și textile vă va face viața și mai relaxantă. Creat la comandă și disponibil cu nivelurile de echipare Green și Premium.
int 10
Contactează echipa VVR și împreună găsim
cea mai bună soluție pentru tine