FAQ

Casele modulare VVR sunt realizate din elemente prefabricate, de tip SANDWICH @VVRST, în baza unui proiect de construcție, supus normelor privind siguranța în construcții în vigoare, într-o fabrică de profil.
Dar aici intervine conceptul VVR Modular care se bazează pe modularitate. Ce înseamnă? Având la dispoziție o gamă largă de module cu dimensiuni prestabilite, noi vom crea casa modulară prin cuplarea mai multor module, în funcție de necesitățile voastre.
În situațiile excepționale când relieful sau drumurile de acces nu permit transportul pe trailer al modulelor, piesele prefabricate sunt transportate la locul unde se va ridica locuința și sunt asamblate de echipa VVR Modular.
Ca și casele modulare VVR, aceste sunt construite din elemente prefabricate într-un mediu controlat, iar ulterior casa este transportată pe un trailer către locația finală, unde va putea fi utilizată imediat după racordarea acesteia la utilități.
Acestea în anumite configurații dispun de propriul șasiu pentru a putea fi manevrate mai ușor și fără a fi nevoie de un dispozitiv de ridicare (macara).
O altă caracteristică a caselor mobile este faptul că pot fi mutate oricând într-o nouă locație cu costuri minime de manevrare.
Casele mobile și modulare VVR beneficiază de cea mai bună izolație acestea fiind calculate și proiectate astfel încât pierderile termice să fie cât mai mici și conforme cu normele EU pentru casele pasive.
Din dorința de a omologa toate casele VVR ca fiind case pasive, am acordat atenție acestui aspect încă din prima fază de proiectare.
Cu un coeficient de transmitere termică de sub 0.15W/m2K putem spune ca ne-am atins obiectivul.
@VVRST – este sistemul de tip SANDWICH care stă la baza tuturor caselor VVR și care conferă avantajul unei case cu consum redus de energie, împreună cu sistemele de încălzire și ventilație.
Casele mobile și modulare VVR sunt proiectate în conformitate cu normele în vigoare privind siguranța în construcții. Din acest punct de vedere sunt la fel de sigure ca cele convenționale.
În plus VVR Modular a acordat atenție suplimentară sistemului @VVRST și a creat o structură care să reziste multiplelor manipulări și transportului pe întreaga durată de viață a unui modul.

Personalizabile

Fiecare familie este unică și are propriul set de nevoi specifice. Facem tot posibilul pentru a vă satisface nevoile prin planurile noastre personalizabile, diversele noastre upgrade-uri disponibile sau solicitări speciale.

 

Accesibile

Prețurile caselor VVR sunt cu 10%-15% mai mici decât prețul caselor convenționale. Am reușit în acest preț să includem tot confortul necesar, inclusiv mobilierul și aparatele electrocasnice astfel încât voi să vă bucurați de timpul liber.

 

Timp redus de execuție

Punem accent pe livrarea cât mai rapidă a caselor VVR și pentru asta nu facem decât să perfecționăm procesul de fabricație și să investim în tehnologie. Pentru un modul cu suprafața utilă de 18mp, timpul de execuție este de 45 zile, și zi de zi îmbunătățim procesul de producție astfel încât să putem livra și mai rapid.

 

Eficiență sporită

Fie că sunt case de vacanță sau locuințe permanente ne-am asigurat că eficiența energetică oferă tot confortul necesar. Folosim doar materiale de calitate certificate, casele VVR fiind case cu consum redus de energie.

 

Flexibilitate

Și pentru că am luat în serios sensul cuvântului modularitate, casele VVR oferă posibilitatea de a adaugă module oricând, creând noi spații în funcție de necesități.

 

Ecologice

Casele VVR sunt construite în proporție de 90% din materiale biodegradabile și cu o amprentă de carbon mult mai mică decât casele convenționale.

VVR Modular și-a propus să folosească în proporție de 90% doar materiale ecologice și biodegradabile.  Am ales cu grijă toate materialele astfel încât să ajungem la acest procent.
Construcția caselor mobile și modulare VVR este un proces în care resturile rezultate pot fi cu ușurință reciclate sau refolosite în comparație cu o construcție tradițională.
Deci, casele VVR sunt fabricate într-un mediu de producție monitorizat și verificat riguros, unde calitatea este în prim plan. Procesul de producție generează mai puține deșeuri decât producția unei case obișnuite, iar materialele sunt 100% reciclabile.
Pentru că natura este prima noastră casă, dorim să o păstrăm așa cum este. Prin urmare vom planta câte 2 copaci pentru fiecare modul vândut și redirecționăm 20% din impozitul pe profit către organizații ce susțin împădurirea României.
Cu siguranță DA. Și din acest motiv toate casele VVR sunt însoțite de documentația completă în vederea obținerii autorizațiilor necesare.
Vă punem la dispoziție proiect arhitectură, structură și instalații faza DTAC, atât pentru casele mobile cât și pentru cele modulare.
Fiind construcții ușoare vom avea nevoie de fundație, dar acestea sunt mai puțin complexe.
Pentru casele mobile, fundația este de tip pahar, sau mai bine zis,  piloni cu o înălțime de 30-35cm față de cota pământului.
În cazul caselor modulare fundația va fi asemănătoare unei fundații convenționale, dar așa cum ziceam va fi varianta simplificată, prin urmare și costurile vor fi mai mici.
Durata de viață a caselor VVR este aceeași cu a unei case convenționale atâta timp cât sunt efectuate lucrări de întreținere regulate, dar și mai important să fie remediate în cel mai scurt timp eventualele avarii apărute în urma utilizării acesteia.
Din acest motiv am creat Ghidul Utilizatorului în care veți găsi toate informațiile necesare pentru asigurarea unei întrețineri corespunzătoare a caselor mobile și modulare.
Casele VVR sunt cu 10-15% mai ieftine decât cele convenționale sunt produse într-un mediu controlat (fabrică) unde toate procesele sunt optimizate în vederea eliminării pierderilor, în comparație cu un șantier clasic unde sunt foarte mulți factori care duc la creșterea costurilor (ex: vremea, lipsa forței de muncă, neglijența și lista poate continua)