Detalii

Beyond the excellence – Designed for living

Contactează echipa VVR și împreună găsim
cea mai bună soluție pentru tine

Știați că…

Lemnul are o conductivitate termică mult mai bună decât majoritatea materialelor de construcție clasice? Acestea sunt doar câteva exemple comparative cu materialele cele mai des întâlnite în construcția unei case : BCA – de 2 ori, cărămidă goală – de 3 ori, cărămidă de silicat de 8 ori, beton – de 9 ori;
Motivul conductivității termice relativ scăzute a lemnului constă în structura sa fibroasă. Între fibre există goluri care sunt umplute cu aer. Deoarece aerul are o densitate foarte scăzută, aceasta asigură o rată ridicată de izolare termică.
De exemplu : pe un principiu similar al golurilor, au fost create o serie de materiale noi, aparținând de obicei grupului de polimeri spumați, care au o conductivitate termică foarte scăzută (polistiren).

| @VVRST - VVR Sandwich Tehnology

Am studiat și am dezvoltat sistemul @VVRST, pentru a putea oferi calitate, siguranță și un confort termic sporit, având un coeficient de transfer termic U=0,11W/m2K.
Modul de îmbinare și materialele folosite cu o conductivitate termică foarte bună, au contribuit la obținerea rezultatelor excelente, plasând casele VVR în categoria caselor cu consum redus de energie.
@VVRST, practic este sistemul de bază care conferă avantajul unei case cu consum redus de energie, fiind unul dintre cele mai performante sisteme de tip SANDWICH pe structură din lemn.
@VVRST vara
@VVRST iarna
@VVRST sunet

| Tratăm lemnul anti foc cât și contra dăunătorilor

Tratăm fiecare componentă din lemn cu soluții ignifuge BOCHEMIT Antiflash pentru a putea oferi mai multă siguranță în casele mobile și modulare VVR. Și pentru că ne gândim la toate, tratăm lemnul și contra dăunătorilor care-l pot deteriora în timp.
Folosim materiale cât mai puțin inflamabile și în locurile în care au fost identificate zone de risc la incendiu folosim materiale ignifuge. Soluțiile contra umidității sunt aplicate unde sunt identificate zone care pot fi afectate de umiditate crescută și umezeală.
Prin tratarea termică, lemnul își mărește durabilitatea, adică rezistența la acțiunea mucegaiului, ciupercilor, dăunătorilor sau insectelor. Pinul sau molidul dintr-un lemn cu o clasa de durabilitate 4 (puțin durabil), prin tratare termică trece la clasa 2 (lemn durabil).
wood thermo

| Și pentru că suntem atenți la detalii…

….toate instalațiile electrice și sanitare sunt calculate de la bun început să fie mascate în pereții modulului. Am acordat și acordăm proiectării o foarte mare atenție și dedicăm timp astfel încât să îmbunătățim fiecare detaliu. Colaborăm îndeaproape cu toți partenerii și furnizorii noștri pentru a vă oferi tot ce este mai bun.
Tehnologie WiFi cu control de la distanță
  • Încălzire în pardoseala
  • Aer condiționat
  • Sistem iluminat HUE
Tehnologie WiFi cu control de la distanță
  • Boiler electric
  • Recuperator căldură
  • Sistem fotovoltaic
Îți poți pregăti confortul pe care ți-l dorești până să ajungi acasă. Pentru că o casă inteligentă știe să te primească așa cum iți dorești. În plus poți controla de la distanță sistemele, și te asiguri că nu ai pierderi inutile.
Exterior

Exterior cu un design modern, pentru care folosim doar materiale de calitate Premium. Aveți la dispoziție o gamă variată de culori și materiale  pentru a putea personaliza modulul. Terasele și deckurile sunt opționale și realizate din aceleași materiale ca și modulul de bază.

Interior

Interiorul cu spații minimale dar totodată încăpătoare, cu suprafețe vitrate generoase ce te aduc mai aproape de natură. O adevărată provocare în a te juca cu spațiile mici. Am studiat și am simulat la scara reală spațiile interioare pentru a vă asigura de tot confortul necesar.

Fie că alegeți un interior din lemn, călduros, primitor sau un interior modern noi vă asigurăm tot confortul printr-un design și o compartimentare bazată pe nevoile fiecăruia.

Uși și ferestre

Tâmplărie PVC TRIPAN cu profil de 76mm și 6 camere, având un coeficient de transfer termic de 0,98W/m2K și un coeficient de izolare fonică de 25dB-45dB.  Uși culisante sau cu deschidere normală. Ușile din interior sunt din MDF calitate superioară marca PINUM

Izolație

Folosim 2 rânduri de izolație termică din vată bazaltică ROCKWALL EXTRA având conductivitate termică de 0,033W/mK și un strat exterior din polistiren extrudat ceea ce face  să avem cel mai bun coeficient de transfer termic.  Folosim barieră anti condens de la KNAUF și încă din faza de proiectare am acordat mare atenție eliminării punților termice.

Electrică

Instalație electrică mascată în pereți, din cablu 3×2.5 pentru prize și 3×1,25 pentru iluminat, protejate cu Copex.
Panou exterior pentru conexiunea la rețeaua electrică.
Panou siguranțe la interior.
Baie dotată cu priză în zona lavoarului. Iluminare în zona lavoarului cât și aplică montată pe tavan.
Zonă chicinetă dotată cu 6 prize modulare, care vor acoperi necesarul dotărilor din bucătărie.
Zonă de zi dotată cu 4 prize modulare.
Corp iluminat exterior.
Sursă externă pentru curent.

Instalații sanitare

Istalațiile sanitare sunt ascunse în pereți și testate la presiune astfel încât sa nu existe scurgeri ulterioare. Traseele de apă caldă/rece sunt din teavă pexal diametru 20mm iar scurgerile au diametrul de 40mm și 110mm.

Toate traseele de apă au robineți individuali la fiecare ieșire plus un robinet pentru oprire generală în caz de avarie.

Încălzire / climatizare

Toate modulele VVR au standard încălzire electrică prin pardoseală cu termostat Wifi și controlul de la distanță. Climatizarea se face cu ajutorul unui aparat de aer condiționat 9000Btu sau 12000Btu în funcție de suprafață.

Recuperatorul de căldură este inclus în varianta STANDARD pentru a eficientiza consumul de energie și pentru a vă aduce aer proaspăt în cameră fără a deschide geamurile

Mobilier

Chiar și în varianta STANDARD baia vine complet echipată si funcțională cu sistem plug and play și poate fi folosită în câteva minute.

Mobilierul interior poate fi comandat și personalizat în funcție de nevoile fiecăruia. Acordăm asistență și consultanță pentru a optimiza spațiile interioare.

Transport

Asigurăm transportul contra cost și vă oferim asistența la plasarea pe pilonii fundației. În cazul în care relieful nu permite transportul unui modul asamblat aducem structura și asamblarea se va face pe poziție.

Pe durata transportului modulele VVR sunt asigurate de către compania noastră.

Garanție

Garanția standard este de 2 ani, și 7 ani pentru anumite ansambluri sau componente cu respectarea condițiilor impuse de producător.  Asigurăm mentenanța modulelor și vă asigurăm locuința pentru primii 2 ani.