Modular 55

Întotdeauna cu un pas înainte

Pentru un viitor VERDE cu energie curată

Am cuplat modulul BoxLite 27 cu BoxLite 24 rezultând o casă de vis – Modular 55.

Casa Modular 55 poate fi instalată în orice zonă geografică. La malul mării, la marginea pădurii, pe suprafețe înclinate, în jungla urbană, fiind o casă care se integrează oriunde și se adresează persoanelor care vor să aibă tot confortul la îndemână. Suprafețe vitrate generoase, tâmplărie Aluminiu și spații interioare generoase.

Plan

Punem accent pe flexibilitate și din acest motiv, organizarea spațiului interior poate fi modificată la cerere în funcție de necesități și funcționalitate.

Exterior

La VVR Modular vă asigurăm consultanță în vederea poziționării corecte a casei pe teren, astfel încât să maximizăm efectele razelor solare pe întreaga durată a anului.

| Eficiență energetică

Fiind locuință permanentă, ne-am asigurat că eficiența energetică este la cel mai înalt nivel, oferind mai mult decât confortul necesar. Am eliminat punțile termice, ventilăm corect încăperile și folosim doar materiale de calitate, certificate. Casele VVR sunt case cu consum redus de energie.
Recuperatorul de căldură – Sistemul elimină din încăpere aerul care este contaminat cu microparticule de praf, fum, mirosuri neplăcute. În același timp asigură admisia de aer proaspăt și curat din exterior. Totodată fluxul de aer admis și evacuat trece prin canale diferite și nu se amesteca. Consumul mediu estimat este de 10W/h.

| Costuri minime de întreținere

Printre avantajele unei case pasive se numără costurile extrem de reduse cu încălzirea, un mediu de viață sănătos, cu umiditate controlată, cu o temperatură interioară constantă, dar și o durată de viață mai îndelungată.
Datorită sistemului @VVRST ne-am asigurat că sunt îndeplinite toate criteriile unei case pasive.

| Manualul Utilizatorului

Casele VVR au un consum cu până la 70% mai mic comparativ cu casele vechi și cu până la 50% mai mic decât casele noi construite tradițional. Soluțiile arhitecturale, sistemele constructive și materialele sunt combinate pentru a obține maximum de confort cu consum minim de energie.

Interior

| ...de poveste

Cu adevărat o casă fără compromisuri și confortabilă pentru 2 persoane, zonă zi, loc de luat masa, dormitor, baie spațioasă, bucătărie open space, complet utilată.
Imaginează-ți priveliștea perfectă. Un pat confortabil, o atmosferă caldă, spații vitrate mari cu priveliști magnifice.

| @VVRST - VVR Sandwich Tehnology

@VVRST vara
@VVRST iarna
@VVRST sunet
@VVRST – proiectat și construit
conform standardelor germane.

Vezi planuri similare